Широките възможности за употреба на табелите

лазерно гравирани табели

Ежедневието ни е пълно с табели и с четенето им, отбелязването дори неволно на информацията, която съдържат, след като попаднат в полезрението ни, и не на последно място с приятния дизайн.  С лазерно гравиране на табелки и по-големи табели се постига красиво оформление, така необходимо за съвременния живот.

 

 

лазерно гравирани табели

 

 

Табелите и табелките са навсякъде

Табелките започват от блока – табелки за пощенски кутии, които по неповторим начин отразяват естетичното чувство на собствениците, до табелки за звънци, за оформлението на които вече всички се обръщат към професионалисти в изработка на табели като Аура. В града не можем без табели за улици и указателни табели с информация за важни обекти. Последните, както и табелки за хотели, които се виждат отдалече, са важни за туристите. В заведенията и различните обекти гостите разчитат на информационните табелки.

 

Табелите и табелките са визитните картички на фирмите

Добре оформената табела, която в много случаи създава първото впечатление за фирмата, може да е малка или голяма, поставена върху фасадата на сградата, в която е офисът. Външните табели са видими добре и привличат потенциални клиенти.

 

С лазерно гравиране се постигат най-добри резултати при изработка на табели. Обикновено дизайнът на табелата съвпада с дизайна на визитките на дадената фирма. Това помага за брандиране. Комбинирането на графика и кратък текст дава достатъчно информация за дейността на дадената фирма, за да я забележат интересуващите се потенциални клиенти. Поставянето на рекламни табели осигурява непрекъсната рекламна кампания за дадената фирма.

 

Табелите за улици

Табелите за улици дават информация не само за названието на улицата, на която са поставени, а и за обхвата от номера, които следват дадената табела. Те са полезни не само за жителите на дадения град, но и за гостите – туристи, пътуващи по работа и други. Съвременните табели за улици са плоски, най-често от бяла пластмаса. За отпечатването на надписите върху тях се използват различни методи. Надписите са трайни и издържат на атмосферните условия.

 

Табелите за пощенски кутии, врати и звънци

За получаването на кореспонденция е необходимо пощенските кутии да са обозначени с фамилиите на живеещите в дома. Използването на табели за пощенски кутии е не само удобство за пощенските служители, разнасящи кореспонденция. При избора на табела за монтиране върху пощенската кутия, всеки живеещ в дома може да прояви своя вкус при избора на материал и шрифт за надписа. Възможностите са много, а при влизане в блока веднага изпъкват най-красиво оформените табелки върху пощенските кутии.

 

При избора на табелки за врата и за звънци често собствениците на дома се спират на същия дизайн както на табелката върху пощенската кутия. Това е много удобно за лесно намиране на дадения апартамент.

 

Табели с надпис „Продава се“

Поставянето на табела продава се улеснява собственика, който привлича потенциални купувачи. Освен надписа на самата табела за по-лесното забелязване е важен и дизайнът й.

 

Изберете лазерно гравирани табели от двуслойна пластмаса

Съвременното рязане с лазер осигурява точно и фино обработване на материала за табелата. Препоръчваме ви табели от двуслойна пластмаса – изпълнени чрез лазерно гравиране, те ви осигуряват най-доброто качество.

 

Свържете се с нас, за да предложим конкретна оферта за изработване на лазелно гравирани табели.